Telefonisch via 0468 00 18 10
Levering aan huis van donderdag tot zondag!

Feest Organiseren

Dé locatie voor uw evenement!

Uw evenement op maat..

Bij Bar Plaza kunt u al uw evenementen laten plaatsvinden. Een bedrijfsreceptie, een communiefeest of heeft u simpelweg een feest die moeten worden gevierd? Wij maken er een leuke belevenis van!

Van tapas tot paella..

Wij brengen de zon uit Spanje op uw bord! De diverse maaltijden die wij aanbieden, zijn met Spaanse liefde en smaak gebracht. Van tapas en gamba’s tot een heerlijke paella die iedereen zal smullen.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/f/2/paellathuis.be/httpd.www/wp-content/themes/delizus/shortcodes.php on line 159

Animatie op aanvraag..

Een Dj, livemuziek of een spektakel aan flamenco danseressen? Alles kan worden besproken, om van uw evenement, een onvergetelijke dag te maken. Vraag naar meer informatie over de animaties wij u kunnen bieden.

UNIEKE ERVARINGGeef een zomers evenement! .

Wie een feest organiseert of gasten uitnodigt voor een zakelijk event heeft op de dag van de afspraak geen tijd om met praktische problemen bezig te zijn. Daarom zorgen we ervoor dat we niets aan het toeval overlaten en alle aspecten van de organisatie vooraf tot in de details doorspreken en regelen.

Persoonlijk contact, een warme, gezellige sfeer en een uitmuntende service van bij het eerste contact tot aan het ‘tot weerziens’ zorgen ervoor dat het feest lang blijft nazinderen.

Sfeerfoto’sFresh & Delicious.

Meer informatie nodig?Laat het ons weten!.

Of u naar Bar Plaza komt met familie, vrienden of collega’s; om te vieren, te vergaderen of zaken te doen: het is onze ambitie om van onze samenwerking een feest te maken!